Welkom op.www.cartophilie.be
     ?
Login/Creëer een profiel 


Sign-on  Frans Engels 
 
 
www.cartophilie.be Sponsored by

Welkom op www.cartophilie.be


Version française English versionWie is cartophilie.be ?
Wie zijn wij ?

Een groep Belgische (en buitenlandse) postkaartenliefhebbers die hun passie voor kaarten en aanverwante thema's willen delen.

Er zijn nog andere websteks die gewijd zijn aan de postkaarten, maar deze webstek, cartophilie.be heeft als focus België, de opsporing van postkaarten en het identificeren van tekenaars. Dit stelt een reusachtig inventariswerk voor en kan alleen verwezenlijkt worden door een samenwerking tussen verzamelaars.

 

De enige manier om vooruitgang te boeken is de mogelijkheid om informatie te delen. Iedere dag komen er nieuwe (officieel) nog onbekende postkaarten opdagen.

 

We denken dat informatie opzettelijk verbergen nergens toe leidt. De uitwisseling tussen gepassioneerde kenners is een zeldzaam genoegen en we nodigen u uit daar nu ook van te proeven.

 

Sluit u bij ons aan met uw ideeën, artikelen, suggesties en deel met ons uw entoesiasme en passie.

 

Beroepsverzamelaars of handelaars hebben ook de mogelijkheid om gratis op de webstek vermeld te worden. Zie ook de sponsoring.

 

Wat we niet zijn ?

We willen geen postkaarten verkopen. Er zijn veel websteks waar men postkaarten kan kopen. Maar de verzamelaar kan hier altijd een advertentie plaatsen.

Copyright © door www.cartophilie.be Alle Rechten Voorbehouden.

Creation Date and time: 2004-10-31 (7770 maal gelezen)

[ Ga terug ]

www.cartophilie.be Sponsored by
Thank you to Francisco B.urzi who inspires me initially this website. The code has been 90% rewritten
Pagina Rendering: 0.18 seconden