Frans Engels 
 
    ?

Sign-on
  
www.cartophilie.be Sponsored by

Welkom op www.cartophilie.be

Menu Menu itemcloseDokumentatie over Top PK set gallerij
Geen informatie momenteel


closeDokumentatie over Beelden

Dokumentatie over Informatieobject: Beelden

Een afbeelding is meestal het scanzijaanzicht van een briefkaart, maar het kan een scan zijn van een ander type document of een huidige foto. Sommige objecten hebben een schone afbeelding, zoals de afbeeldingen hieronder.


- adreszijde van een kaart
- scan van een envelop of notitieboek
- moderne foto
- fotokaart
- detail van een kaart
- poster
- stempel of poststicker

Andere objecten kunnen aan een afbeelding zijn gekoppeld. Een encyclopedieterm bijvoorbeeld heeft geen eigen afbeelding, maar kan aan een afbeelding worden gekoppeld.

Sommige afbeeldingen zijn om auteursrechtelijke redenen niet toegankelijk. Het is inderdaad noodzakelijk om 70 jaar na het overlijden van de auteur te wachten voordat de afbeelding rechtenvrij is.
Sommige afbeeldingen die niet van internet komen en scans zijn die door leden zijn gemaakt, zijn alleen toegankelijk voor leden

Ten slotte moet u scannen met 150 dpi (of dots per inch) om een ​​scan te laden en het beeldformaat is te groot voor de website.
U kunt met een hogere resolutie scannen, maar u moet het gewicht van de afbeelding verminderen om deze op de site te laden (door de grootte te verkleinen of door de kwaliteit te verminderen).

Het is niet nodig om de achterkant van een kaart te laden, maar het is handig om er een te laden voor een bepaalde serie of set (om de serie te identificeren of de kaart te dateren)
openAlgemene informatie over het object Beelden

openAutorisatie informatie over het object Beelden

openVerbinding informatie over Beelden

www.cartophilie.be Sponsored by
Thank you to Francisco B.urzi who inspires me initially this website. The code has been 90% rewritten
Pagina Rendering: 1.32 seconden