Frans Engels 
 
    ?

Sign-on
  
www.cartophilie.be Sponsored by

Welkom op www.cartophilie.be

Menu Menu itemcloseDokumentatie over Lokaliteiten postkaarten

Dokumentatie over Lokaliteiten postkaarten

Affiche les cartes postales définies sur le site par pays. 
Le site est spécialisé pour la Belgique, Luxembourg, Congo belge mais certains éditeurs belges ont édité des cartes d'autres pays ou parfois le site fait références à des cartes d'autres pays pour des raisons documentairescloseDokumentatie over Postkaart

Dokumentatie over Postkaart

De prentkaart in brede zin is het hart van deze site. Het omvat alle formaten kaarten die bedoeld zijn om in de open lucht te worden verzonden, inclusief fotokaarten die zijn geïdentificeerd of niet


De fotokaart heeft de afdrukmodus voor "fotokaart". Als de fotokaart wordt geïdentificeerd, kunnen we de plaats specificeren, anders zijn er generieke locaties voor elk land of elke provincie van België.

Er worden verschillende prentkaarten gemaakt als de snapshots voor dezelfde kaart van een serie verschillend zijn of als het referentienummer de editor is of als de titel compleet anders is. De verscheidenheid aan kleuren of presentaties of titelplaatsen wordt alleen vermeld als dit cruciale informatie voor relatief zeldzame kaarten oplevert.

Als er een samenhangende set kaarten is van dezelfde uitgever of printer, wordt de kaart gekoppeld aan een serie en mogelijk een set ansichtkaarten. Een kaartenset is een subset van een reeks kaarten. Zie de bijbehorende documentatie.
openAlgemene informatie over het object Postkaart

openAutorisatie informatie over het object Postkaart

openVerbinding informatie over Postkaart

www.cartophilie.be Sponsored by
Thank you to Francisco B.urzi who inspires me initially this website. The code has been 90% rewritten
Pagina Rendering: 0.66 seconden